Go Hillary!

Tidningarna har inte gett hene särskilt stora rubriker, men de har i alla fall skrivit om att Hillary Clinton nu officiellt tillkännagivit att hon ställer upp och kandiderar som presidentkandidat.
DN skriver att hillary har chansen att bli historisk och Aftonbladet hävdar att fru Clinton visserligen inte är den första kvinnliga kandidaten genom tiderna, men att hon är den första som har chans att vinna. (Ja, visst är et underbart när media presenterar fakta utan att egentligen ha undersökt hur det ligger till. vad fan vet AB egentligen om hennes chanser????)

Jag har bara en sak att säga: Go Hillary. En kvinna som ledare för det "nya landet" är vad jag har hoppats på och jag tror att Hillary är en av få som faktiskt trovärdigt kan kandidera till presidentsposten trots sitt handikapp (hon har "tappat snorren"). Redan för flera månader sedan diskuterade jag Hillary i en blogg och henes eventuella chanser och jag säger som jag gjorde då: Tiden är troligen inte mogen för en kvinnlig president i USA men man kan ju alltid hoppas. USAs politiska system är inte något jag är någon större anhängare av och deras två (och en halv)partisystem gör att man får välja det minst onda av två onda ting. Kaske kan även detta leda till något gott. Så Go Hillary, go!

Kommentarer
Postat av: T

Hillary, javisst. Men kanske ännu hellre Barack Obama?

2007-01-20 @ 23:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0