Stackars U.S.A

Pearl Harbor.
George Bush.
Tusentals som dött i Irak.
Vapen, droger, våld, mord.
911

Aftonbladets Magnus Sundholm rapporterar direkt från USA om Anna Nicole SMiths död: "Det är en jättechock här i USA".

Aftonbladet och Expressen har för tillfället händelsen som huvudnyhet, medan DN varit fräcka nog att flytta ner den till plats 4 på sin webbsida. I stället väljer man att fokusera på att katastrofkommissionen vill ge anonymitet om tjänstemän väljer att vittna angående Tsunamihanteringen. Man har även en artikelserie om något så trivialt och oviktigt som hur våra barn mår i skolan. Se reportaget om mobbning när du har fått ditt lystmäte kring Smiths död tillfredsställt och läs gärna ledaren av Johannes Åman om att mobbing bäst stoppas av vuxna som vågar vara vuxna.

Edt: En titt några minuter senare visade att DN tagit sitt förnuft till fånga och placerat nyheten om Anna Nicole Smiths död som nummer 2 bland toppnyheterna i dagens webbtidning.

Kommentarer
Postat av: Axel Nordin

Haha, så demokratiskt. Ska man bli upprörd över att läsarkretsen gör så dåliga prioriteringar eller att ingen stampar foten i backen och gör prioriteringarna åt dem.

Jag är dock helt övertygad om att Aftonbladet och Expressen gjort helt "rätt" bedömning av vad läsarskaran är intresserad av.

En gammal spot om aftonbladets syn på sina läsare:
http://opium.motpol.nu/?p=10

2007-02-10 @ 00:56:04
URL: http://opium.motpol.nu
Postat av: mallan

PALLA BRY SIG OM DET; FÖR FAN, SKAFFA ETT LIV

2007-02-13 @ 10:08:55
Postat av: Aquina

Säg till när du har tid så kan jag berätta vad ironi är mallan. Tyvärr är det få 80-90-talister som förstår denna diskussionsform som existerat betydligt länger än Shyffert & co.

2007-02-14 @ 11:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0