Söndertjatat val

Visst är valet till rikstad, landsting och kommuner redan söndertjatat men det verkar finnas ett annat val som tjats sönder ännu mer på bara två dagar. Nu handlar det om valet av Göran perssons efterträdare som socialdemokraternas partiledare.
När andra tjatade om Mona i mitten av 90-talet skrek jag efter Margot. Nu skriker alla efter Margot så vem ska jag tjata om? Trollet Bodström som gör allt i sin makt för att krossa våra grundlagsskyddade friheter? LO-tanten som inte har någon politisk erfarenhet, men ändå utgör beviset för att LO bara är sossarnas hejjaklack? (när det egentligen borde vara tvärtom med tanke på vilka det en gång var som skapade SAP). Kanske den söta blondinen Messing eller sköna Ibbe?
Nej, jag tycker inte om att gå med i leden och skrika som massan. Därför föreslår jag Jan Emanuel! Ni vet, han långhåriga snubben som var med i Robinson för att komma in i riksdagen. En snubbe som är beredd att svälta i 3 månader för en plats förtjänar nästan att bli partiledare. Och andra dokusåpastjärnor har ju redan blivit det i år *host* så varför inte? Nu ser det ju dessutom ut som om den undersköna Lucia-inspirerande Robinsonvinnaren inte kommer att få något riksdagsmandat framöver så då måste man ju ge honom en stilfull reträttpost så att han slipper gå tillbaka till det gamla kneget som innebar att spela Svälte Räv med drogade ungdomar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0