Förbjud homosexuella att adoptera?!

Homosexuella bör förbjudas att adoptera barn därför att barnen kan bli mobbade.
Vi bör även förbjuda feta människor att skaffa barn. Fetma kan vara genetiskt och feta barn kan bli mobbade. Alla med synfel bör också förbjudas att skaffa biologiska barn då detta också kan vara ärftligt och vi vill ju inte riskera att barn kallas galsögonorm. Inga barn bör heller utsättas för att kallas flaggstång så onormalt långa människor bör definitivt inte skaffa avkomlingar! Kändisar, landshövdingar och politiker bör definitivt varken få adoptera eller skaffa biologiska barn. Tänk hur hemskt det måste vara för ett barn att heta Marjasin eller Söögard i efternamn!

Homosexuella bör förbjudas att adoptera barn för ett barn behöver både manliga och kvinnliga förebilder.
Naturligtvis är det så. Ta därför också bort möjligheten för ensamstående att adoptera. Skilsmässor där det finns barn inblandade ska naturligtvis kriminaliseras omgående. Svårigheter finns när det gäller dödsfall. Hur hantera när den ena föräldern dör? Föreslaget här blir tvångsäktenskap mellan änkor och änklingar där minst ett omynidgt barn efterlämnats. Tvångsmata alla kvinnor som inte lever i ett stabilt samboförhållande med p-piller så att inga oväntade graviditeter uppkommer vilket kan leda till att barn föds med bara en förälder närvarande, då det leder till att det saknas manliga förebilder!

Homosexuella bör förbjudas att adoptera då det är onaturligt.
När det gäller heterosexuella förhållanden bör dessa genomgå en nggrann undersökning innan adoption kan komma på fråga. Övervakning i sovrummen rekommenderas så att inga onaturliga sexuella aktiviteter förekommer, såsom oralsex, analsex, oväntade ställningar utöver missionären och anat perverst! Även andra onaturliga beteenden bör leda till förbud. Detta kan innefatta yrkesarbetande kvinna, mobiltelefon (det är inte naturligt att kunna kommunicera med någon i en annan världsdel utan sladd) eller takfläkt (det är naturligt att ligga och svettas på sommaren när man försöker sova. Allt annat är alltså onaturligt).

Homosexuella bör förbjudas att adoptera eftersom barnet kan bli hjärntvättat.
Samma sak gäller naturligtvis politiskt engagerade, hårdrockare, religiösa, pizzaälskare och volvoförare (annars kanske barnet växer upp till en rabiat Saab-hatare).

Ni som ännu återstår är varmt välkomna att lämna in en ansökan om adoption till närmaste sociala myndighet. Hosta upp de 100.000 kronor som behövs till att börja med och njut av er nya familjemedlem.


Kommentarer
Postat av: Lussi

tack för besöket ! intressanta tankar om homoadoption ...

2006-09-27 @ 11:29:53
URL: http://fierce.blogg.se
Postat av: SpyBar

Du är anställd ;-)

2006-09-27 @ 11:33:20
URL: http://spybar.webblogg.se
Postat av: Hjalle

KLOCKRENT!!!

2006-09-27 @ 14:00:24
URL: http://hjalmarholgersson.blogg.se
Postat av: Yara

Trevligt med en uppmuntrande kommentar...läste med intresse din blogg om homoadoptioner..mkt bra..

2006-09-27 @ 14:29:43
Postat av: caroline

jo det har du nog rätt i att man inte ska ligga och fundera så mycket på nätterna

2006-09-27 @ 14:42:16
URL: http://carolinesblogg.blogg.se
Postat av: Tora

H aha, vad bra skrivet. På pricken!

2006-09-27 @ 15:08:26
URL: http://www.breitholtz.blogg.se
Postat av: Pumlan

Otroligt bra skrivet! Såg en film med Keanu Reeves för väldigt länge sen, kommer inte ihåg vad den hettemen han sa en sak som var så bra. För att göra en lång historia kort (plus att jag inte minns i detalj, men ungefär) så var han ung blivande pappa som blev kritiserad av fel person och då sa han (ungefär) att man behöver körkort för att köra bil, fiskekort för att fiska osv. men man behöver inget lämplighetsintyg för att bli förälder. Detta påminns man om dagligen, vilket är tragiskt. Tyvärr förväntar sig många föräldrar istället att dagis/skola/fritids ska uppfostra barnen ÅT dom så dom slipper ta sitt ansvar. Det finns många bra också, självklart, och dessa ska ha en STOR eloge! Men väldigt många rötägg... Ett litet sidospår, men men.

Förresten angående din kommentar så har jag tänkt söka till Fek D men får jag jobb får det nog vänta, annars kör jag hårt!

2006-09-27 @ 15:36:40
URL: http://pumlan.blogg.se/
Postat av: SpyBar

Godmiddag. Jag tycker att du skriver väldigt bra om allt. Verkligen underhållande och intressant att läsa om dina tankar.

Hur går det med boken eller har du ingen på gång?

Hm, Profeten SpyBar behöver en sekreterare nu när vi ska bli en sekt istället. Vad sägs om att bli 1:e lärjunge med massmedialt ansvar? Vi är ju bara två men det ornar sig.

Hm, vad ska sekten kallas...? "AquBar"? Jaaaa!!! Vi kan öppna en bar :-D

2006-09-28 @ 11:27:46
URL: http://spybar.webblogg.se
Postat av: SpyBar

Ha ha ha, medlemsregistret kan jag fixa... ;-)

2006-09-28 @ 11:28:47
URL: http://spybar.webblogg.se
Postat av: papi

Intressant det du skriver om homoadoptioner.
Barnen borde komma i första hand och den egna egoistiska viljan i andra.

Ska du in i Barbranschen?

2006-09-28 @ 14:15:57
URL: http://yttrandefrihet.webblogg.se
Postat av: Jojjo

sjukt bra skrivet!!

2006-09-29 @ 16:47:19
URL: http://jujubeads.blogg.se
Postat av: ToHell

Anledning ett är min favorit och bör kunna appliceras på så mycket annat i samhället! Ungefär i stil med "Kriminalisera alla brottsoffer" - om det är brottsligt att bli utsatt för brott så kommer folk skydda sig mycket bättre i fortsättningen.

2006-09-30 @ 11:59:14
URL: http://tohellblog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0