Den ondskefulla internetoperatören

I begynnelsen skapade Gud himmel och jord.
Sedan gick det bara utför. Djävulen tog över under den svarta medeltiden och idag har ondskan åter fått fotfäste här där våra förfäder kämpade och dog mot ondskan.

2000 år efter att en den där snubben som omnämns i Liftarens Guide till Galaxen blev uppspikad på ett träd för att han sa att folk borde vara lite snälla mot varann har nu Djävulen åter visat sitt hemska ansikte. Denna gån i form av ondskefulla ISP:er.

Dessa mäktiga bolag leker med ödet genom att förvägra musiker och filmmakare som slavar i sitt anletes svett deras rättmätiga ekonomiska belöning. I stället låter de något så fånigt som informationsfriheten råda och hindrar inte sina kriminella kunder tillträde till de fasansfulla sidor där kontakter förmedlas mellan dmörkrets makter. Var är moralen i detta? Finns det moral i helvetet?

Det kan bara de skurkaktiga internetoperatörerna svara på. Och nu äntligen har nutidens korsriddare IFPI äntligen bestämt sig för att bekämpa satan en gång för alla. Nu ska en isp dras inför domstol och försvara varför kunderna ej förhindrats att besöka sidor som The Pirate Bay. (Bara genom att skriva namnet känner jag demonerna svämma upp i mina fingrar.) Låtom oss fröjdas!

Vilken isp det handlar om förtäljer inte historien... ännu. Kanske är det den mest ondskefulla av dem alla? Läs IDG:S artikel om den hjältemodiga kampen mellan svart och vitt, ont och gott, himmel och helvete!

Kommentarer
Postat av: KeTonic

Ja va ska man säga? Du verkar ha noll koll på vad som enligt lag gäller och vad som skulle kunna ske om idioterna på IFPI får hålla på med sina helt efterblivna metoder. Muta poliser, använda vittnen från sin egen organisation.

Du borde verkligen läsa på lite vad IFPI håller på med innan du skriver något som detta. Du dumförklarar verkligen dig själv totalt.

2008-04-28 @ 14:04:24
Postat av: Aquina

Och den dagen förmågan att förstå ironi delades ut låg Ketonic hemma och var sjuk.

2008-04-28 @ 19:10:16
Postat av: Chrillo

Skrattade så jag nästan fick tårar av "ironi- incidenten". Bra och kul skrivet.... :)

2008-04-30 @ 15:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0