Har ni tagit sommarlov?

Jag vet, jag är inte mest effektiv i världen när det gäller att logga. Men, å andra sidan har jag den senaste veckan inte känt något som helst behov av att göra det?

Varför?
Svar: Det händer inget!
Jag tror poliker och debattörer har tagit sommarlov.

Ja, jag vet. Fredrik har hälsat på Terminator i samband med mysstunden med den ondskefulle W Buske.
Men är det egentligen intressant? Kanske

Flygvärdinnorna på SAS strejkar och kräver rätten att gå på toaletten och äta lunch. De lärde sig troligen argumenten från busschaufförernas strejk för ett gäng år sedan (Ingen annan strejk har väl mött folks sympati lika mycket under de senaste decennierna?)

Det har bevisats på ytterligare någon punkt att Lars Danielsson ljög. (Är indet han århundradets svenska kändis? Före tsunamin och hanteringen av denna hade ingen hört namnet. Nu vet alla vem han är. Robinson-Riobban måste vara grön av vrede och avund)

I Stockholm har Försäkringskassan anmält att något bedragit dem på 30 miljoner, enligt den röda kvällstidningen.  Finns det något att säga om detta? Ja, naturligtivis. UPpenbarligen är säkerhetsrutinerna bedörvliga och det ser ju lite illa ut när det handlar om skattepengar. En större portion aggressioner och heta vänsterkänslor kanske hade fått mig att skrika något om at6t för de pengarna hade uppåt ett hundratal fattiga och sjuka fått behålla sin sjukersättning i stället för att få den indragen baserad på beslut av inkompetenta försäkringsläkaer. (Jag skulle älska att skriva så) Men tyvärr har inte dessa faktorer något alls med varann att göra...

Jag får spara gnällandet tills det har hänt något att gnälla över. Tills vidare önskar jag alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0